FM Geurenfamilie’s

Met FM Parfums op weg naar een zelfstandig inkomen!!!

This site can be computer translated. Please feel free to use the Google translator to the right for English and other languages if needed. FM incentives may differ in your geographic region.
FM Parfums nieuwe Geuren en flesjes
fm parfum distributeur

FM Parfums

Lid worden van de FM Parfums is nu mogelijk in meer dan 60 landen. FM Parfums geeft je de mogelijkheid om van huis uit online te kunnen werken aan een extra inkomen, hetzij parttime of op fulltime basis. Met FM Parfums je droom te verwezenlijken. Je deelt je eigen tijd in en bepaalt zelf het tempo waarin je de activiteiten ontwikkeld. En voor de beetje doorzetter een auto van de zaak verkrijgen.

Niks moet, en alles mag! Je bent freelancer en bent op zoek naar een extra baan, of je wilt wat extra verdienen. Je eigen uren zelf bepalen omdat je voor je eigen eigen business werkt. Hier bij FM Parfums ben je op het juiste adres beland. Schrijf je vandaag nog in en start met je eigen FM Parfum onderneming.

Lid worden betekend:

http://youtu.be/FV-d54VnkrU

  • Een mogelijkheid om vanuit huis FM parfums en cosmetica aan te bieden. Prijzen zijn vlijmscherpe en je beconcurreert met gemak andere merken.
  • Bent je meer organisator dan ondernemer? Overweeg dan om een eigen bedrijf op te bouwen door te netwerken. Wij informeren je met plezier hoe met parfums verkopen tot een ongelimiteerd inkomen kunt komen. Alles is mogelijk, maar dat hangt, veelal voor een groot gedeelte af aan je eigen inzet.
  • Voorraad aanhouden? Is niet nodig, dat doet de FM Parfums Group wel voor je!
  • Je bent niet gebonden aan een maandelijkse verplichte afname. Wij houden van duidelijkheid. Nee, geen Kleine lettertjes en geen vervelende nare addertjes onder het gras, die zult je niet tegenkomen.
  • Onze parfumconsentraten worden geleverd door Drom Fragrances. Daar kopen ook alle andere bekende parfumhuizen hun cosmetica geuren in, dus ook FM parfums koopt in bij DROM.

Hoe word ik nu lid van FM Parfums?

fm parfum starterset

fm parfum
De minimale investering als distributeur voor FM Parfums is de bijdrage voor uw startersmap, welke bedraagt €52,00. Er wordt aan jou tevens een doorlopende licentie verleend om deze succes formule wereldwijd aan anderen te mogen presenteren en nieuwe leden in te schrijven.

Met het aanwerven van nieuwe leden bouwt je een eigen organisatie op, waarvoor je door FM Parfums extra wordt beloond! Daarbij staat niets je in de weg om vanuit je eigen huis ook zelf de producten van FM Parfums aan de consument aan te bieden tegen onze vriendelijke prijzen en dat met hele interessante winstmarges.

De ultieme kennismaking met FM Parfums Group!

FM Parfums World Marketingplan van de FM Group!

Serieus geld verdienen met FM Parfums; wie wil dat nu niet?

Met de éénmalige bijdrage van € 52,00 voor de starterset zonder verdere kosten in de toekomst bent u FM Parfums lid voor het leven.

Je mag ook ten allen tijden zonder kosten of opgaaf van reden je lidmaatschap opzeggen. Je hebt dus geen verplichtingen en bent vrij om voor jezelf te bepalen welke uren en hoeveel je wilt inzetten voor voor het succes van je eigen bedrijf. Je werkt binnen de regels van de FM Group Benelux, maar bent alleen verder aan jezelf verantwoording schuldig. Het is jouw toekomst en gelukkig hebben de meesten van ons wel het enthousiasme en het beste voor om er hier iets van te maken.

FM Parfums helpt je met de opstart van je eigen parfumerie winkel aan huis. We kunnen je ook bijstaan wanneer je een homeparty’s wilt organiseren. In feite sta je er niet alleen voor. FM Parfums organiseerd regelmatig trainingsbijeenkomsten om je op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen. Denk maar aan de Super Saturdays welke momenteel niet meer weg te denken valt en waar men veel ervaring kan opdoen.

Voor vrijblijvende informatie over de producten van FM Parfums, of voor een lijst met huidige geplande bijeenkomsten en locaties mag je gerust contact maken met ons maken.

http://www.youtube.com/watch?v=N9-DDviMOa0