FM Parfums informatie

Wie zijn wij en wat doen wij hier binnen Europa.

https://www.youtube.com/watch?v=eTqvOp2lTSc#t=15

fm-parfums-group

 

Indeling FM Parfum geurenfamilie’s

fm parfums
Een van de opmerkelijke kenmerken van de FM parfum is dat deze de kwaliteit van de ´grote´ merken evenaart. Belangrijk om te weten is dat de top parfummerken hun parfum concentraten laten ontwikkelen en produceren door DROM Fragrances, welke met een marktaandeel van 80% toonaangevend is op de parfum wereldmarkt. DROM, gevestigd in Duitsland maakt dus voor meerder grote parfumhuizen de concentraten.

FM parfums en cosmetica producten worden geproduceerd door de firma Perfand uit Polen. De firma Perfand koopt bestaande concentraten in bij DROM Fragrances in Duitsland. Net zoals de grote parfummerken gebruikt Perfand eenzelfde standaard percentage van 20% concentraat voor de parfums voor vrouwen, en voor eau de parfum 16% voor die van mannen. Vervolgens worden de parfums gebotteld in Polen en de FM parfums krijgen daar hun onderverdeling, zoals Classic Collection of Luxury Collection en worden deze verbonden aan een exclusief FM geurnummer. Ook gebruikt en ontwerpt FM natuurlijk zijn eigen leuke flesjes, de een nog luxer dan de ander.

Met de aankoop van FM parfums en cosmetica bent u zonder enige twijfel verzekerd van minimaal dezelfde kwaliteit zoals die van de grote parfumhuizen. Het leuke voordeel voor de klant is natuurlijk een product met een hoge prijs-kwaliteit verhouding tegen zeer betaalbare prijzen. Een hoogwaardig gefabriceerde parfum hoeft niet perse duur te zijn.

Indeling Geurnoten

Parfum kun je onderverdelen in drie basis “noten” soorten:

topnoten, hartnoten en basisnoten.

• Topnoten zijn de geuren die de overhand nemen op het moment van het opspuiten. Deze geuren zijn vooral belangrijk bij de verkoop van het parfum, na een minuut of tien zijn ze haast niet meer of nauwelijks nog te ruiken. Een typische voorbeeld van de topnoot zijn de citrus geuren.

• Hartnoten zijn die geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels vervlogen zijn. Een goed voorbeeld hiervan zijn de bloemengeuren welke behoren tot de hartnoten.

• Basisnoten zijn de geuren welke het langs blijven hangen nadat de hartnoten grotendeels niet meer te ruiken zijn. Meestal duurt dit één tot twee uren nadat deze is opgebracht. Afhankelijk van de parfum kunnen de Basisnoten hiervan vele uren blijven geuren. Een klasiek voorbeelden van basisnoten zijn houtsoorten zoals harsen, zoals olibanum en natuurlijk ook sandelhout .

Geurenfamilie FM Parfums

Bloemig
fm cosmetica online
De bloemengeuren domineren bij deze parfums. In de meeste gevallen zijn de geuren van roos, jasmijn, sering, pioenroos etc. De parfums met waterige, rustige kenmerken kun je overdag, op je werk gebruiken. De geraffineerde geuren met oriëntaalse kenmerken kun je juist gebruiken voor een ‘date’. Deze geuren zijn voor dames aanbevolen.

Oriëntaals
fm parfums
In deze parfums vindt men de intense, poederachtige geuren met de geurmerken van vanille, balsem, hars, kruiden en dieren ( amber, muskus, castoreum en civetachtige concentraten). Deze geuren worden ervaren als warm, sensueel, erotisch, zwaar en zoetig. Het wordt aanbevolen deze parfums ‘s avonds of in de winter te gebruiken. Voor de dag kiest men een frisse variant. In deze groep zijn er geuren zowel voor dames als voor de heren te vinden.
Chypre
fm cosmetica
In deze groep domineren de houtige geuren ( eikenboommos, labdaum, patchouli en bergamot). Door de toevoeging van citrusachtige worden deze parfums bijzonder subtiel. Hier vindt men lichtere en zwaardere geuren die overdag of juist ‘s avonds te gebruiken zijn. De dames de volgende varianten: fruitig, dierlijk, houtig en groen. De heren kunnen kiezen uit volgende varianten: houtig, leerachtig, fris en citrusachtig.
Fougere
fm cosmetica online
Geuren speciaal voor de heren. De meest dominate geuren bij deze eau de parfum zijn: lavendel, patschouli, eikenboommos, bergamot. Deze geuren zijn in de varianten: fris, amber en houtig.

Feromoon

Een Feromoon is een chemische boodschapper die boodschappen overbrengt tussen individuen van eenzelfde soort. Ondanks dat feromoon geurloos is, werkt het toch op ons onderbewust zijn. Mensen die feromoon gebruiken zitten vol energie, voelen zich zekerder en stralen persoonlijke charme en charisma uit. Feromoon is een bestanddeel van de aantrekkelijkheid en onderstreept de persoonlijkheid van ieder mens. Naast onze fantastische parfums heeft FM Parfums ook nog parfums die zijn voorzien van feromonen.

Wilt u meer weten over parfums in het algemeen, of lid worden? informeer even waar er meetings gehouden worden in uw buurt. Voor het aanwerven van nieuwe leden worden regelmatig presentatie bijeenkomsten georganiseerd waar volledige informatie wordt gegeven over het wereldwijd MLM systeem van de FM Group.

Sortering FM Group

Nieuwe FM parfum flesjes